Siemens - SINAMICS_G120C

Rittal

Fluke’s lanceert nieuwe keuzehulp voor netvoedingskwaliteit instrumenten

Fluke’s lanceert nieuwe keuzehulp voor netvoedingskwaliteit instrumenten

Selectie tool helpt bij het maken van de beste keuze voor een instrument om problemen met Power Quality en energieverbruik op te lossen

 

Fluke heeft een nieuwe online Power Quality selectie tool gelanceerd. De tool kan gebruikt worden om zeker te weten welk instrument het juiste is om problemen met netvoedingskwaliteit en energie-efficiëntie eenvoudig op te sporen.

 

De kosten van slechte netvoedingskwaliteit

Een slechte netvoedingskwaliteit is kostbaar. De problemen als gevolg ervan varieren van beschadigde apparatuur tot uitval van complete systemen. Daarnaast kunnen netvoedingsproblemen de productiviteitsopbrengsten verlagen en energiekosten verhogen. Daarom is het van essentieel belang om de juiste instrumenten te hebben voor het voorspellen, voorkomen en verhelpen van problemen.

 
Juiste instrument; beste resultaat

De nieuwe selectietool van Fluke is gebruiksvriendelijk en presenteert na het beantwoorden van enkele vragen via een meerkeuze-menu een passend advies over het juiste instrument. Op de website wordt vervolgens een grote hoeveelheid informtie over het betreffende product aangeboden. Denk hierbij aan artikelen, video’s en blogs van experts op dit vakgebied.

Door het juiste instrument voor netvoedingskwaliteit en energiebeheer te kiezen, kunnen zelfs de moeilijkst te traceren problemen met de netvoedingskwaliteit en de energie-efficiëntie opgelost worden.

Resultaten op het gebied van energiebesparing, storingzoeken in voedingssystemen en de juiste budget investering in apparatuur liggen nu eenvoudig binnen handbreik.

https://www.fluke.com/nl-be/producten/elektrische-test-en-meetinstrumenten/netvoedingskwaliteit/productkiezer

www.fluke.com

 

 

Auteur: Fluke